BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İlan Verme Sitesi
Reklam

Antakya-Defne Barış Korosu’ndan Samandağ’da konser

Antakya-Defne Barış Korosu, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz’ın onuruna Samandağ Kültür Merkezi’nde konser düzenledi. Antakya- Defne …

Antakya-Defne Barış Korosu’ndan Samandağ’da konser
BurHOST

REKLAM ALANI
31.03.2022 13:32
15
A+
A-

Antakya-Defne Barış Korosu, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz’ın onuruna Samandağ Kültür Merkezi’nde konser düzenledi.

Antakya- Defne Barış Korosu, Samandağlılara verdiği müzik dinletisiyle sanatseverler tarafından beğeni topladı. Anadolu’nun birçok yöresine ait birbirinden güzel eserleri seslendiren koro ekibi, seslendirdikleri ezgilerle Samandağlılara keyifli bir müzik akşamı yaşattı.

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz gecede yaptığı konuşmada, “Çok güzel bir gece geçirdik. Başta Antakya Defne Barış Korosu’na ve Koro Başkanı Nihat Harbelioğlu’na, Aalen Antakya Kültür Derneği Başkanı Mehmet Karasu’ya ve koroda yer alan bütün arkadaşlarımıza Belediye Başkanı olarak teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün bizlere bu güzel coğrafyamızın kültürel zenginliğini türkülerle yansıttılar. Türkçe, Arapça, Ermenice türkülerimizi paylaştılar. Bizim aslında ne kadar güzel ve zengin bir coğrafyada yaşadığımızı, kardeşliğimizi, dostluğumuzu, birlik ve beraberliğimizi hatırlattınız. Yüreğinize sağlık, iyi ki varsınız. Bu koro bizlere Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘ Sanatsız kalan bir toplumun hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ sözünü de hatırlattı. Onun için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Gecede konuşan Aalen Antakya Kültür Derneği Başkanı Mehmet Karasu da, “Pandemiden sonra bu ikinci konserimiz oldu. Burada siz değerli izleyicilerimiz ile Antakya’nın çok güzel renklerini bir arada gördük. Başka konserlerde bir araya gelmek dileğiyle saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.

Konser sonunda Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Aalen Antakya Kültür Derneği Başkanı Mehmet Karasu ‘ya, Antakya Defne Barış Korosu’na ve Koro Başkanı Nihat Harbelioğlu’na, çiçek takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

REKLAM ALANI
Reklam

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Son yorumlar
    Döviz Bilgileri
    DOLAR
    33,0380
    EURO
    35,8888
    ALTIN
    2.518,65
    BIST
    10.866,27
    Gazeteler
    Süper Lig Birinci Lig İngiltere Premier Ligi İspanya La Liga Almanya Bundesliga İtalya Serie A Fransa Lig 1
    Süper Lig
    Süper Lig
    TAKIM OY AV PU
    Köşe Yazarları
    TÜMÜ