BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İlan Verme Sitesi
Reklam

Bu hizmet sayesinde hem zamandan hem mazottan kazanıyorlar

Sakarya’nın Karasu ilçesi Limandere Mahallesi’nde kurulan mobil traktör muayene istasyonu ile 10 mahalleye hizmet veriliyor. Çiftçiler ve traktör …

Bu hizmet sayesinde hem zamandan hem mazottan kazanıyorlar
BurHOST

REKLAM ALANI
31.03.2022 12:06
14
A+
A-

Sakarya’nın Karasu ilçesi Limandere Mahallesi’nde kurulan mobil traktör muayene istasyonu ile 10 mahalleye hizmet veriliyor. Çiftçiler ve traktör sürücüleri, hizmetten memnun kaldıklarını dile getirdi.

Sakarya’nın Karasu ilçesi Limandere Mahallesi’nde ilki üç yıl önce kurulan mobil traktör muayene istasyonu, düzenli olarak kurulmaya devam ediyor.
S.S. Limandere Kalkınma Kooperatifi öncülüğünde kurulan istasyon, Karasu Ziraat Odası ve Limandere Mahallesi Muhtarlığı’nın da destekleriyle çiftçilere hizmet veriyor. Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri de istasyonda hazır bulunuyor ve traktör sahiplerine ‘rops demiri’ kullanımı hakkında, trafik kuralları ve muayene süresine uyulması konusunda bilgilendirmede bulunuyor.
S.S. Limandere Kalkınma Kooperatifi Başkan Yardımcısı Kadir Kazan, “Vatandaşımıza ve çiftçimize hizmet vermek, kolaylık sağlamak amacıyla üç yıldan beri bu çalışmayı gerçekleştiriyoruz.

REKLAM ALANI

Çevre 10 mahalleden her gün 60’a yakın traktörü muayene ediyoruz. Her muayene işlemi için 60 traktörün muayene merkezlerine kadar gitmesi hem maliyet hem de süre açısından külfet oluşturuyor. Ayrıca 60 traktörün yollara çıkması da böylece önleniyor” dedi.

REKLAM ALANI

Traktörünü muayene ettiren araç sahiplerinden Mustafa Kılıç, “Karasu’ya ya da Adapazarı’na gitmektense mahallemizde muayene yaptırıyoruz.

Mazot fiyatları zaten yüksek. Yol masrafından kurtuluyoruz” diye konuştu.

Traktör sahibi Zekeriya Güven ise, “5-6 kilometre uzaktan Yuvalıdere Mahallesi’nden geliyorum. Karasu’ya kadar gitmekten kurtuluyoruz” şeklinde konuşarak teşekkür etti. Limandere Mahallesi Muhtarı Sinan Erbaş da Limandere Kalkınma Kooperatifi’ne teşekkür ederek, “Bu çalışma, Limandere ve çevre mahallelerdeki çiftçiyi çok rahatlattı.

Muhtar arkadaşlarımız da mahallelerinde bilgilendirme yaparak çiftçiyi buraya gönderiyor. Vatandaş da memnun kalıyor” ifadelerini kullandı.

Reklam

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Son yorumlar
    Döviz Bilgileri
    DOLAR
    33,0380
    EURO
    35,8888
    ALTIN
    2.518,65
    BIST
    10.866,27
    Gazeteler
    Süper Lig Birinci Lig İngiltere Premier Ligi İspanya La Liga Almanya Bundesliga İtalya Serie A Fransa Lig 1
    Süper Lig
    Süper Lig
    TAKIM OY AV PU
    Köşe Yazarları
    TÜMÜ