BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İlan Verme Sitesi
Reklam

Müftü Pehlivan üniversite öğrencileriyle buluştu

Sivas İl Müftüsü Remzi Pehlivan; Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında kalan öğrencilere yönelik düzenlenen Gençlik Buluşmaları ve Sohbet …

Müftü Pehlivan üniversite öğrencileriyle buluştu
BurHOST

REKLAM ALANI
31.03.2022 16:57
13
A+
A-

Sivas İl Müftüsü Remzi Pehlivan; Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında kalan öğrencilere yönelik düzenlenen Gençlik Buluşmaları ve Sohbet Programının konuğu oldu.

İl Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen program çerçevesinde Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Kadıburhanettin Erkek Yurdunda öğrencilerle buluşan Pehlivan; Ramazan ayı üzerine sohbet gerçekleştirdi.

Ramazan ayının diğer aylara kıyasla daha faziletli olduğunu dile getiren Pehlivan; “Ramazan ayında yapılacak en kıymetli ibadetlerin başında oruç, namaz ve zekat ibadeti geliyor. Bu ayda yapılan ibadetler, diğer aylara göre fazileti ve mükâfatı daha fazla verilen bir aydır. Bu ayda okuyacağımız ve üzerine tefekkür edeceğimiz Kur’an-ı Kerim tilavetleri ibadetlerimize ayrı bir tat ve ahiretimiz için ise yoldaş olacaktır. Ramazan ayı nasıl diğer aylara kıyasla daha önemli ve faziletli ise insanın ömründe de gençlik dönemi o denli önemlidir. Gençlik gibi bir hazineye sahip olan sizlerin bu döneminizi en yararlı ve verimli şekilde geçireceğinize inanıyorum” dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığının 2022 yılı Ramazan temasını “Ramazan ve Doğruluk” olarak belirlediğinin altını çizen Pehlivan; “Ramazan ve Doğruluk konusunun ele alınışı, önce bireysel sonra da toplumsal hayatımızın huzura ve mutluluğa ulaşmasına katkı sağlayacaktır. Birlik ve beraberliğimizi, ailevi ve toplumsal dayanışmamızı güçlendirici çalışmaların hayata geçirilmesine zemin hazırlayacaktır” diye konuştu.

REKLAM ALANI
Reklam

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Son yorumlar
    Döviz Bilgileri
    DOLAR
    33,0380
    EURO
    35,8888
    ALTIN
    2.518,65
    BIST
    10.866,27
    Gazeteler
    Süper Lig Birinci Lig İngiltere Premier Ligi İspanya La Liga Almanya Bundesliga İtalya Serie A Fransa Lig 1
    Süper Lig
    Süper Lig
    TAKIM OY AV PU
    Köşe Yazarları
    TÜMÜ