BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İlan Verme Sitesi
Reklam

Tuşba Belediyesinden Ramazan ayı öncesi fırın denetimi

Van’ın Tuşba Belediyesi ekipleri, Ramazan ayı öncesi ilçe genelinde bulunan fırınlara yönelik hijyen ve gramaj denetimi yaptı. Belediye Başkanı …

Tuşba Belediyesinden Ramazan ayı öncesi fırın denetimi
BurHOST

REKLAM ALANI
Van
31.03.2022 13:37
10
A+
A-

Van’ın Tuşba Belediyesi ekipleri, Ramazan ayı öncesi ilçe genelinde bulunan fırınlara yönelik hijyen ve gramaj denetimi yaptı.

Belediye Başkanı Salih Akman’ın bizzat katıldığı denetimlerde, ekipler fırınları tek tek gezerek ekmeğin gramajı, un depoları, hamur imalathaneleri ve ekmek yapımında kullanılan malzemelerin temiz olup olmadıkları ile bulundurulması gereken açılış ruhsatı, hijyen belgesi gibi diğer evrakları incelediler.

Tuşbalıların huzurlu ve sağlıklı bir Ramazan ayı geçirmeleri için fırınları denetlediklerini belirten Başkan Akman, sofraların vazgeçilmezi olan ekmeğin hijyenik ve sağlık kurallarına uygun şekilde vatandaşların sofrasına gelmesi için denetimlerini aralıksız sürdüklerini söyledi. Başkan Akman, “İlçemizde gıda üretimi yapan işletmelerimizi sık sık ziyaret ediyoruz. Özellikle bu ayda yoğun olarak çalışan lokanta, fırın, pastane gibi işletmelere yönelik denetimlerimiz artarak devam edecek. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı gıda tüketimi için sürekli sahada olacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Yardımcısı Necati Yertürk’ün de eşlik ettiği denetimlerde Başkan Akman, vatandaşlarla sohbet edip Ramazan ayını tebrik etti.

REKLAM ALANI
Reklam

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Son yorumlar
    Döviz Bilgileri
    DOLAR
    33,0380
    EURO
    35,8888
    ALTIN
    2.518,65
    BIST
    10.866,27
    Gazeteler
    Süper Lig Birinci Lig İngiltere Premier Ligi İspanya La Liga Almanya Bundesliga İtalya Serie A Fransa Lig 1
    Süper Lig
    Süper Lig
    TAKIM OY AV PU
    Köşe Yazarları
    TÜMÜ