BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İlan Verme Sitesi
Reklam

Vali Tekbıyıkoğlu: “Polisler devletin görünen üniformalı yüzleri”

Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile bir araya gelen Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, polis memurlarının devletin üniformalı yüzleri …

Vali Tekbıyıkoğlu: “Polisler devletin görünen üniformalı yüzleri”
BurHOST

REKLAM ALANI
31.03.2022 12:32
8
A+
A-

Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile bir araya gelen Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, polis memurlarının devletin üniformalı yüzleri olduğunu ifade ederek, “Hepiniz profesyonel olarak sabırlı ve donanımlı olarak bu mücadeleyi sürdürmelisiniz” dedi.

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret etti. Şeref Defteri’ni imzaladıktan sonra Okul Müdürü Mustafa Evren Yoğurtçu’dan bilgi alan Vali Tekbıyıkoğlu, öğrencilerle bir araya geldi.

Polislerinde devletin üniformalı yüzleri olduklarını söyleyen Tekbıyıkoğlu, “Devlet vatandaşının huzur ve güvenliği için vardır. Yasal mevzuatları da sizlerin iyice öğrenerek kendinizi donanımlı hale getirmeniz gerekiyor. Benim babam da bir polis memuruydu. İnsanlar doğup büyüyor ve bir meslek sahibi oluyor. Daha sonra da başkaları gelip bu mesleği devam ettiriyor. Hepiniz profesyonel olarak sabırlı ve donanımlı olarak bu mücadeleyi sürdürmelisiniz. İnşallah hepiniz vatan ve millet sathında önemli görevler yaparak ülkemize büyük hizmetler edersiniz” dedi.

Reklam

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Son yorumlar
    Döviz Bilgileri
    DOLAR
    33,0380
    EURO
    35,8888
    ALTIN
    2.518,65
    BIST
    10.866,27
    Gazeteler
    Süper Lig Birinci Lig İngiltere Premier Ligi İspanya La Liga Almanya Bundesliga İtalya Serie A Fransa Lig 1
    Süper Lig
    Süper Lig
    TAKIM OY AV PU
    Köşe Yazarları
    TÜMÜ