BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İlan Verme Sitesi
Reklam

WHM Hosting

WHM Hosting
BurHOST

REKLAM ALANI
31.07.2023 22:29 | Son Güncellenme: 31.07.2023 22:30
13
A+
A-

Domain, Web Hosting, Reseller, Server, Kiralık Sunucu, VDS, Dedicated, VDS, Sanal, Fiziksel ve Kiralık Sunucu hizmeti sunan WHM Hosting sektörde Tavsiye edilmektedir.

Haber, oyun, mobil uygulama, video sitesi, sosyal ağ platformları ve kısaca internet üzerinde erişebildiğimiz tüm içeriklerin oluşturulduğu, internet sitelerinin dosya gibi materyallerin bulunduğu ve 7/24 aktif olarak çalışan bilgisayar ve yardımcı yazılımlar yardımıyla oluşturulan Barındırma Hizmeti günümüzde en fazla kullanılan hizmetler arasındadır. Geçmiş yıllara bakıldığında ülkemiz Türkiye‘de oldukça az sayıda olan ISS yani İnternet Servis Sağlayıcı firmaları günümüzde her geçen gün sayısı artan firmalar arasında adından söz ettiren WHM Hosting uygun fiyatlara kaliteli ve kesintisiz hizmet alabileceğiniz Hosting Şirketleri içerisinde sektördeki rakiplerinin daima ilerisindedir. Piyasa şartları, müşteri bütçesi ve firma sürdürülebilirliğini göz önünde bulundurarak daima en uygun Hosting Fiyatları sunabilmek için elinden geleni yapan firmamızla görüşmeden Hosting Hizmeti almamanızı tavsiye ederiz.

WHM Hosting

İnternet ortamında bulunan her türlü içeriğinin erişilebilir olması için gereken başlıca etken olan Barındırma ya da en bilinen adıyla (Hosting) hizmeti güçlü donanıma sahip, özel yazılımlarla desteklenen ve yüksek hızlı internet bağlantısı ile çalışan Server ismi verilen bilgisayarlar yardımıyla sunulmaktadır. Datacenter ismi verilen Veri Merkezi alanlarında bulundurulan Sunucu olarak ta bilinen bu bilgisayarların bulunduğu yerler; Jeneratör, Özel Güvenlik, Metro İnternet, İklimlendirme, Havalandırma gibi özelliklerin standart olduğu alanlardır. Bu alanlara sadece yetkisi olan görevli personeller gerekli görülen durumlarda giriş yapabilmektedir. Türkiye‘nin önde gelen, sektörün en eski Hosting Firmaları içinde olan ve sektöre bir çok yeniliği getirmiş olan WHM Hosting ihtiyacınız olan hizmeti alabileceğiniz Tavsiye Hosting Şirketi olarak modern sunucular, güncel yazılımlar ve tam koruma sağlayan antivirüs programları ile desteklenmiş cihazları ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

REKLAM ALANI

WHM Hosting Sunucu

ASP.NET, PHP, HTML, Linux, Windows vb. kodlama teknikleri ile oluşturulan Web Sitesi, Mobil Uygulama, Sosyal Medya Platformu, Haber Sitesi gibi erişim sağlanabilen içeriklerin Web Barındırma hizmetinin sağlanması gereklidir. Bunun yanı sıra projelerin barındırıldığı sunucular dışarıdan gelebilecek saldırı ve zararlı yazılımlara karşı yüksek ölçüde güvenliğe sahip olmalıdır. Ayrıca; Opencart, Joomla, WordPress, vBulletin, CMS, (Content Management System) gibi yazılımlara uyum sağlaması gereken Hosting Paketleri hızlı ve kolay yönetilebilir panellere sahip olmalıdır. Sunduğu hizmetlerin tamamında en güncel yazılımları kullanan ve gereken tüm önlemleri alan Hosting Firması olan ve bu konuda defalarca bir çok ödül kazanan WHM Hosting projeleriniz için doğru tercih olmakla birlikte 7/24 görevi başında olan Teknik Destek personeli ile de size yardımcı olacaktır. Dünya genelinde WHM, cPanel, DirectAdmin, CWP, Plesk başta olmak üzere bir çok Hosting Kontrol Paneli servisi bulunmaktadır. Microsoft Access, MySQL, IBM DB2, Informix, Microsoft SQL Server, PostgreSQL, Oracle, Interbase, Progress gibi Veritabanı Çeşitleri için yeterli gereksinimleri karşılaması gereken Web Hosting, Kiralık Sunucu, Reseller, Server, Dedicated, VPS, Sanal Sunucu, VDS hizmeti bu konuda yeterli derecede bilgiye sahip olan personellere sahip firmalardan alınmalıdır.

REKLAM ALANI
Reklam

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Son yorumlar
    Döviz Bilgileri
    DOLAR
    32,9449
    EURO
    35,7631
    ALTIN
    2.529,53
    BIST
    10.891,42
    Gazeteler
    Süper Lig Birinci Lig İngiltere Premier Ligi İspanya La Liga Almanya Bundesliga İtalya Serie A Fransa Lig 1
    Süper Lig
    Süper Lig
    TAKIM OY AV PU
    Köşe Yazarları
    TÜMÜ