BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İlan Verme Sitesi
Reklam

Yaz aylarında kombi bakımına dikkat

Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Süleyman Varol, yaz aylarında kombilerin hafif bakımlarının mutlaka yapılması gerektiğini …

Yaz aylarında kombi bakımına dikkat
BurHOST

REKLAM ALANI
31.03.2022 14:02
8
A+
A-

Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Süleyman Varol, yaz aylarında kombilerin hafif bakımlarının mutlaka yapılması gerektiğini söyleyerek, “Kombi ve kazan bakımlarını yetkili firmalar yapmalı” dedi.

Kombilerin bakımların ardından yazlık ayarına alınıp çalıştırılmasının daha sağlıklı olacağını söyleyen Süleyman Varol, “Kazan kombi gibi gaz yakıcı cihazların mutlaka periyodik bakımlarının düzenli olarak yapılması gerekiyor. Asansörlerde söylediğimiz gibi kombi ve kazanlarda da bakım yapacak firmaların mutlaka yetkili firma olması gerekiyor. Yaz aylarına doğru girerken çok fazla bir bakımı olmasa da filtre ve baca temizliğinin mutlaka yapılması gerekiyor. Yaz ayları için çok basit bir bakım yöntemi var. Bu bakımların da yaza girerken yapılması iyi olur. Ayrıca yaza girerken kombilerin yaz ayarına getirilmesi gerekiyor. Sadece kullanım suyu sıcaklığına ayarlayacak şekilde kullanırsak, kombiler daha verimli çalışır” dedi.

Varol, oda olarak yardıma ihtiyacı olan bütün vatandaşlara kapılarının açık olduğunu söyleyerek, “Makine Mühendisleri Odası, vatandaşlara her türlü teknik konuda destek vermeye açıktır. Vatandaşlarımız gerek asansör gerek kombi konusunda öğrenmesi gereken her türlü teknik konuyu teknik birimlerdeki arkadaşlarımızdan öğrenebilirler. Her türlü konuda vatandaşlarımıza yardımcı olmaya hazırız. Kapımız bilgi edinmek isteyen bütün vatandaşlarımıza açık” ifadelerini kullandı.

Reklam

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Son yorumlar
    Döviz Bilgileri
    DOLAR
    33,0380
    EURO
    35,8888
    ALTIN
    2.518,65
    BIST
    10.866,27
    Gazeteler
    Süper Lig Birinci Lig İngiltere Premier Ligi İspanya La Liga Almanya Bundesliga İtalya Serie A Fransa Lig 1
    Süper Lig
    Süper Lig
    TAKIM OY AV PU
    Köşe Yazarları
    TÜMÜ