BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İlan Verme Sitesi
Reklam

EKO İKLİM Zirvesi 50 bin kişinin katılımıyla devam ediyor

İklim değişikliğiyle mücadele ve iklim değişikliğinin ekonomiye etkisini en aza indirmek amacıyla düzenlenen “EKO İKLİM Ekonomi ve İklim …

EKO İKLİM Zirvesi 50 bin kişinin katılımıyla devam ediyor
BurHOST

REKLAM ALANI
31.03.2022 17:41
9
A+
A-

İklim değişikliğiyle mücadele ve iklim değişikliğinin ekonomiye etkisini en aza indirmek amacıyla düzenlenen “EKO İKLİM Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi ve Fuarı, ATO Congresium’da 50 bin kişinin katılımıyla devam ediyor.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen açılış töreninde tiyatro oyuncusu Altan Erkekli’nin sunumuyla iklim değişikliği ve etkilerine dikkat çeken Nil Karaibrahimgil’in Yuvam Dünya Derneği için yazıp söylediği, İstanbul Filarmoni Orkestrası’nın seslendirdiği ’Uyan Anne, Uyan Baba’ şarkısının video gösterimi yapıldı. Çeşitli sergi, atölye ve defilelerin gerçekleştiği zirvede Hamiyet Gürelli, Angora Mohair ve Ekoloji RH (+) defileleri ilgi çekti.

EKO İKLİM Zirvesi’nde pek çok müzik dinletisi, konser ve deneyim paylaşımı sunuldu. Müfit Can Saçıntı ve Erkan Petekkaya’nın da konuşma yaptığı zirvede Selçuk Balcı&Bahadır Tatlıöz ve Grup Ayna Grubu, Dolapdere Big Gang konseri, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası konseri, Suya Türküler konseri, Antakya Medeniyetler Korosu konseri de gerçekleştirildi.

Zirve, eski devlet başkanlarından büyükelçilere, kamu kurum ve kuruluşlarından yerel yönetimlere, üniversitelerden iş dünyasına, organize sanayi bölgelerinden KOBİ’lere, uluslararası kuruluşlardan bankalara, sivil toplum kuruluşlarından yazar ve sanatçılara kadar toplumun tüm kesimlerini bir araya getirdi. Zirve, 10 bin metrekare alanda dünyanın ilk ekonomi ve iklim değişikliği fuarına ev sahipliği yaptı. İklim değişikliği ve yeşil dönüşüm konusunda kurum ve kuruluşların çalışma ve iyi örnek uygulamaları fuarda sergilendi. Çevreci ulaşım aracı olan bisiklet kullanımına ilişkin etkinliklerin yer aldığı fuarda oluşturulan bir parkurda katılımcılara elektrikli bisiklet kullanımına imkanı verilerek, bisiklet kültürünün yaygınlaşmasına katkı sağlandı.

Reklam

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Son yorumlar
    Döviz Bilgileri
    DOLAR
    33,0380
    EURO
    35,8888
    ALTIN
    2.518,65
    BIST
    10.866,27
    Gazeteler
    Süper Lig Birinci Lig İngiltere Premier Ligi İspanya La Liga Almanya Bundesliga İtalya Serie A Fransa Lig 1
    Süper Lig
    Süper Lig
    TAKIM OY AV PU
    Köşe Yazarları
    TÜMÜ