BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İlan Verme Sitesi
Reklam

Prag’da palalı saldırgan öğretmeni öldürdü, kentte kırmızı alarm verildi

Çekya’nın başkenti Prag’da kimliği belirsiz bir kişinin meslek lisesine girerek öğretmeni palayla öldürmesinin ardından kentte kırmızı alarm …

Prag’da palalı saldırgan öğretmeni öldürdü, kentte kırmızı alarm verildi
BurHOST

REKLAM ALANI
31.03.2022 15:07
8
A+
A-

Çekya’nın başkenti Prag’da kimliği belirsiz bir kişinin meslek lisesine girerek öğretmeni palayla öldürmesinin ardından kentte kırmızı alarm verildi.

Prag’da bir kişi, Prag 4 Michle’de Ohradni Caddesi’nde bulunan meslek lisesine gelerek bir öğretmene pala ile saldırdı. Ağır yaralanan öğretmen tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan saldırganın yakalanması için kentte kırmızı alarm veren Prag polisi, helikopterlerin ve yüzlerce polisin katıldığı operasyonla saldırganı yakaladı. Saldırı sonrasında sosyal medya hesabından açıklama yapan Çek polisi, “Prag 4’te kimliği belirsiz bir kişi lise öğretmenlerinden birine palayla saldırdı. Öğretmen maalesef saldırıdan kurtarılamadı. Fail kaçtı fakat yüzlerce polis onu arıyor. Arama çalışmalarında helikopterler de kullanılıyor. Saldırgan ayrıca suç aletini olay yerinde bıraktı” ifadelerini kullandı.

Prag Acil Yardım Sözcüsü Jana Postova ise yaptığı açıklamada, “Palayla çok ağır yaralanan bir adamın hayatı için savaştık. Ne yazık ki kurtarma ekiplerinin tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti” dedi.

Çekya İçişleri Bakanı Vit Rakusan olayla ilgili bir taziye mesajında, “Bir okula yapılan saldırı hem öğretmenler, hem veliler hem de öğrenciler için kara bir lekedir. Maalesef bunlardan biri bugün Prag’da gerçekleşti. Yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

Saldırganın öğrenci olduğundan şüphelenildiği öğrenildi.

Reklam

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Son yorumlar
    Döviz Bilgileri
    DOLAR
    33,0380
    EURO
    35,8888
    ALTIN
    2.518,65
    BIST
    10.866,27
    Gazeteler
    Süper Lig Birinci Lig İngiltere Premier Ligi İspanya La Liga Almanya Bundesliga İtalya Serie A Fransa Lig 1
    Süper Lig
    Süper Lig
    TAKIM OY AV PU
    Köşe Yazarları
    TÜMÜ