BursaBursa HaberBursa HaberleriBursa PostasıBursa Son DakikaBursasporOsmangaziYıldırımNilüferBursa Hava Durumu
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İlan Verme Sitesi
Reklam

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Türkyılmaz yabancı akademisyenler ile buluştu

Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, yabancı uyruklu öğretim elemanları ile bir araya geldi. Türkiye’de en fazla …

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Türkyılmaz yabancı akademisyenler ile buluştu
BurHOST

REKLAM ALANI
31.03.2022 15:32
6
A+
A-

Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, yabancı uyruklu öğretim elemanları ile bir araya geldi.

Türkiye’de en fazla uluslararası öğrencisi olan Trakya Üniversitesi, bu defa yabancı uyruklu öğretim elemanlarını ağırladı. Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, Üniversite bünyesinde görev yapan yabancı uyruklu akademisyenlerle buluştu.

Üniversitenin çeşitli birimlerinde görev yapan öğretim elemanlarının çalışmalarına ilişkin fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, Trakya Üniversitesi bünyesinde 27 yabancı uyruklu akademisyeninin olmasından mutluluk duyduğunu dile getiren Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, uluslararasılaşma anlamında çalışmalarına hızla devam ettiklerini söyledi.

Trakya Üniversitesinin bu alanda yaptığı çalışmalara ve gelecek vizyonuna ilişkin bilgi paylaşımında bulunan Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, uluslararası iş birlikleri ve iletişim ağlarını her geçen gün daha da geliştirdiklerini belirtti.

Dünyanın farklı ülkelerinden eğitim ve araştırma amaçlı üniversiteye gelen uluslararası öğrenci sayısında her geçen yıl artış kaydedildiğini dile getiren Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, yabancı uyruklu öğretim elemanı sayısının da artması için gayret ettiklerini ifade etti.

Öğrenciler ile öğretim elamanlarının, üniversitenin uluslararasılaşma süreçlerine büyük katkılar sağladığını da aktaran Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, üniversitenin tüm mensuplarının oluşturduğu sinerji ile faaliyetlerini daha güçlü bir şekilde sürdürdüklerini söyleyerek, yabancı öğretime elemanlarına çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz’ın, kendilerine gösterdiği yakınlıktan duydukları memnuniyeti dile getiren yabancı uyruklu öğretim elemanları, Trakya Üniversitesinde olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Reklam

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Son yorumlar
    Döviz Bilgileri
    DOLAR
    33,0380
    EURO
    35,8888
    ALTIN
    2.518,65
    BIST
    10.866,27
    Gazeteler
    Süper Lig Birinci Lig İngiltere Premier Ligi İspanya La Liga Almanya Bundesliga İtalya Serie A Fransa Lig 1
    Süper Lig
    Süper Lig
    TAKIM OY AV PU
    Köşe Yazarları
    TÜMÜ